Bingo

Bingo

Buiten bingoavond in Speeltuin de Zonnebloem

 

Wegens groot succes, organiseren we nog een keer een buitenbingo-avond.

 

Op zaterdagavond 22 augustus van 18:00 uur tot 21:00 uur gaan wij nog een keer een
buitenbingo organiseren
. Omdat we niet in ons clubgebouw mogen in verband met de 1,5 meter maatregel, gaan we naar buiten. Dit betekent dat we in de speeltuin tafels en stoelen neer gaan zetten, uiteraard op gepaste afstand en volgens alle richtlijnen die er zijn.

 

We starten een uur eerder dan de vorige keer omdat het ook al vroeger donker is. De speeltuin is al open vanaf 17:00 uur en we bieden u ook de mogelijkheid om iets te eten te kopen; tosti’s, broodje kroket/frikadel of broodjes ham/kaas

 

We spelen totaal 12 rondes en een superronde. We spelen iedere ronde voor vaste prijzen. De kaartverkoop doen we in 1 keer als u binnenkomt, u koopt dus direct voor heel de avond uw kaartjes.

 

De prijs voor één kaartje is € 1,25 voor 3 rondes (we spelen 4 x 3 rondes)
De prijs voor één kaartje voor de superronde is € 0.75
Uiteraard mag u zoveel kaarten kopen als u wilt!

 

Het zou fijn zijn als u zoveel mogelijk gepast kunt betalen.

 

We willen wel graag van te voren weten hoeveel belangstelling er is, dus onze vraag is om u aan te melden. De minimale deelname is 50 personen en we kunnen maximaal 90 personen ontvangen. We verwachten dat de belangstelling groot zal zijn, dus meldt u snel aan, want vol is echt vol.

 

Wilt u deze gezellige avond niet missen, stuur dan zo snel mogelijk een mail naar info@speeltuindezonnebloem.nl, graag aangeven met hoeveel personen u komt.

 

Uiteraard zijn we wel van de weersomstandigheden afhankelijk, dus houdt onze facebookpagina en de website die dag in de gaten.