Jubileum 60 jaar


11 september 2019

bestaan wij
60 jaar

 

 

 

 

Nieuws van de jubileumcommissie 60-jarig bestaan

Op 11 september bestaat de speeltuin 60 jaar. Dat is uiteraard een feestje waard en de jubileumcommissie is druk bezig om het hele jaar door leuke activiteiten te organiseren.

Vrijdag 12 juli is er een zomeravondfeest met veel gezelligheid in en om de speeltuin. Spelletjes, muziek, rad van avontuur en nog veel meer activiteiten om een leuke avond te hebben met elkaar. Deze avond wordt samen met Suppord (jeugd en jongerenwerk) georganiseerd.

Woensdag 11 september is er een feestelijke bijeenkomst voor alle leden, sponsoren en andere genodigden van 18:00 uur tot 20:00 uur om samen met het bestuur te proosten op het 60-jarig bestaan. Op deze avond is ook de trekking van de loterij.

Op zaterdag 21 september gaan we een dagje uit met alle kinderen. We splitsen dit in 3 leeftijdsgroepen. Waar naar toe blijft nog even geheim, maar het belooft nu al een hele gezellige dag te worden.

 

In de komende tijd is er op de 11e van de even maand een facebook actie:
waar is de zonnebloem? Doe mee en maak kans op een leuke cadeaubon.

We gaan ook een wedstrijd houden: wie kan de hoogste zonnebloem kweken? 
Zie voor alle informatie hierover in de laatste zweefbrief met daaraan een zakje met zonnebloemzaadjes.

Natuurlijk zouden we heel leuk vinden als jullie allemaal mee doen met de jubileumactiviteiten, zodat we aan het einde van het jaar kunnen terugkijken op een fantastisch jubileumjaar.

 

Zet alle data in de agenda, en houd onze site, facebook en zweefbrief goed in de gaten, hier komt alle belangrijke informatie te staan.

Loterij

Vanaf eind april gaan we loten verkopen om het 60-jarig jubileum te financieren. 

Voor 1 euro koopt u al een lot! We hebben mooie prijzen waarbij de hoofdprijs
een hele mooie damesfiets is.

We hopen dat iedereen een lot wil kopen zodat wij een heel mooi feest met de kinderen kunnen vieren.