Standaard pagina

 

 

11 september 2019
bestaan wij 60 jaar

 

 

Dat is uiteraard een feestje waard en de commissie is druk bezig om het hele jaar door, leuke activiteiten te organiseren.

 

De volgende activiteiten staan gepland:

Op maandag 11 maart hebben we met alle kinderen van de knutselclub vlaggen gemaakt waarmee we tot 11 september het gebouw gaan versieren.

Op zaterdag 11 mei houden we een bioscoop middag en avond in de speeltuin, voor de kinderen, natuurlijk met lekkere popcorn.

Vrijdag 12 juli houden we een midzomeravond markt, veel gezelligheid in de speeltuin. Spelletjes, muziek, rad van avontuur en nog veel meer activiteiten om een gezellige avond te hebben met elkaar. Deze avond zal in samenwerking zijn met het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht.

Woensdag 11 september houden we een feestelijke bijeenkomst voor alle leden, sponsors en andere genodigden om samen met het bestuur te proosten op ons 60 jarig bestaan.

Op zaterdag 21 september is de dag voor de kinderen! We gaan met alle leeftijdsgroepen en dagje uit. Waar naar toe blijft nog even geheim, maar het belooft nu al een hele gezellige dag te worden.

Vanaf februari is er iedere 11e van de even maand een facebook actie; Waar is de zonnebloem? Doe mee en maak kans op een leuke prijs.


We hebben ook het plan om een wedstrijd uit te schrijven, wie kan de hoogste zonnebloem kweken. In de volgende nieuwsbrief volgt hierover meer informatie.

We hopen iedereen in de speeltuin te ontmoeten, zodat we aan het einde van het jaar kunnen terugkijken op een fantastisch jubileumjaar.