Zomeravondfeest

Zomeravondfeest

Zomeravondfeest

Op vrijdag 12 juli wordt er in de speeltuin een groot zomeravondfeest gehouden. In samenwerking met jeugd- en jongerenwerk Suppord gaan we een hele leuke middag en avond organiseren.

We beginnen om 16:00 uur en gaan door tot 21:00 uur

Er is o.a. een luchtkussen, een waterglijbaan, leuke spelletjes en er zijn ook leuke knutselactiviteiten.

Daarnaast willen we ook een kinderrommelmarkt organiseren. Alle kinderen die dat leuk vinden en speelgoed of andere kleine spulletjes willen verkopen zijn van harte welkom, je kunt je spullen op een kleedje leggen en proberen te verkopen. Kinderen die lid zijn mogen dit gratis doen en alle andere kinderen betalen 2,50 euro. Wel graag van te voren opgeven even opgeven via ons mailadres: svdezonnebloem@gmail.com

Wij staan zelf ook met een paar kramen met rommel en gebruikte spullen, dus wie weet zit er nog wat leuks voor iemand tussen.

Het terras is open voor een hapje en een drankje, er is koffie met cake, broodjes kroket, frikadel en kaassoufflé en ook pannenkoeken.

Je kunt ook je geluk nog beproeven bij het enveloppe trekken, touwtje trekken en het rad van Avontuur. Voor een klein bedrag kun je een gokje wagen en wie weet ga je met een mooie prijs naar huis.

Kijk op onze website en onze facebookpagina voor verdere informatie

We hopen dat er veel kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s komen om met ons het zomeravondfeest te vieren!