Avondvierdaagse

De Avond4daagse gaat dóór!

Sportieve Papendrechters :

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar.
Daarom presenteren wij: Avond4daagse – Home Edition.

Wat is het?
Met de Home Edition bieden wij iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 30 september 2020. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Deze Home Edition wordt landelijk aangeboden, dus lokaal kunt u ons geen vragen stellen over de routes, staan er natuurlijk geen verkeersregelaars onderweg en gaan we u niet met muziek binnenhalen. We gaan wel zorgen dat u de medaille thuisbezorgd krijgt en van uw inschrijvingsgeld van 5 euro ontvangen wij als speeltuin de Zonnebloem, 1 euro en daar zijn we nu natuurlijk extra blij mee, nu ook onze inkomsten teruglopen.

Aanmelden kan via https://www.avond4daagse.nl/deeln…/avond4daagse-home-edition.
Heel leuk als jullie gaan meedoen, zet ook een leuke foto of reactie op onze facebookpagina dan kunnen wij er ook een beetje van meegenieten.

Natuurlijk wel de RIVM regels naleven, maar ook met die regels kunnen jullie heerlijk lopen en veel plezier hebben.

Zodra je de vierde route hebt gelopen, ontvangen wij je medaille en zorgen we dat je die z.s.m. ontvangt. Volgend jaar gaan we elkaar van 31 mei t/m 3 juni weer op het Markplein ontmoeten voor de 49ste Avondvierdaagse Papendrecht, maar jullie zijn dan toch weer een medaillenummer verder...

Heel veel wandelplezier.