Nieuws

 

Zomeravondfeest

Op vrijdag 26 augustus organiseren we in samenwerking met Suppord, het Jeugd- en jongerenwerk Papendrecht van 16:00 – 20:30 uur een zomeravondfeest. Tijdens dit feest in de speeltuin kunnen kinderen verschillende activiteiten doen onder andere sjoelen, knutselen, touwtje trekken, springen op het springkussen, dansworkshop en nog veel meer. Trek onder je kleding ook je zwemkleding aan want er zal ook een waterbuikschuifbaan staan ! Hopelijk wordt het heerlijk weer en kunnen we lekker glijden.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom op het terras met een hapje en drankje. Ook draait het rad van avontuur waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Tijdens dit feest is er ook een kinderrommelmarkt. Kinderen kunnen hun eigen speelgoed verkopen. Als je lid bent van de speeltuin is dit gratis, anders kost het € 2,50 per persoon. Opgeven kan via info@speeltuindezonnebloem.nl of bij de oppas in de speeltuin.

______________________________________________________________________________

De speeltuin is natuurlijk van maandag tot en met zaterdag open!

Klik hier voor de openingstijden.

We hebben dit jaar ook weer het zomerabonnement. Voor 12,50 euro is er een gezinslidmaatschap en kunnen alle kinderen uit 1 gezin iedere dag komen spelen. Het abonnement is te koop bij de oppassdames tijdens de openingstijden van de speeltuin.