Nieuws

Nieuws

In verband met het extreem warme weer is de speeltuin vanaf donderdag 6 augustus gesloten tot nader bericht.

Ook de zomerspeeldag van vrijdag 7 augustus gaat NIET door.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Buiten bingoavond in Speeltuin de Zonnebloem

Wegens groot succes, organiseren we nog een keer een buitenbingo-avond.

Op zaterdagavond 22 augustus van 18:00 uur tot 21:00 uur gaan wij nog een keer een buitenbingo organiseren. Omdat we niet in ons clubgebouw mogen in verband met de 1,5 meter maatregel, gaan we naar buiten. Dit betekent dat we in de speeltuin tafels en stoelen neer gaan zetten, uiteraard op gepaste afstand en volgens alle richtlijnen die er zijn.

We starten een uur eerder dan de vorige keer omdat het ook al vroeger donker is. De speeltuin is al open vanaf 17:00 uur en we bieden u ook de mogelijkheid om iets te eten te kopen; tosti’s, broodje kroket/frikadel of broodjes ham/kaas.

voor meer informatie, klik hier.

=============================================================
Zomerspeeldagen bij speeltuin De Zonnebloem

** de zomerspeeldag van vrijdag 7 augustus gaat NIET door in verband met de extreem warme temepraturen**

In de zomervakantie organiseert speeltuin De Zonnebloem iedere vrijdagmiddag een extra activiteit voor de basisschooljeugd. Van 13.30 uur tot 15.30 uur kunnen kinderen komen knutselen en spelletjes spelen. Je kunt kiezen uit verschillende knutsels iedere vrijdag zijn er weer nieuwe knutsels. Bijvoorbeeld een bal van rietjes, vriendenarmbandjes, draadtimmeren en handletteren. Bij mooie weer zullen er ook waterspelletjes georganiseerd worden. De zomerspeeldagen gaan in ieder geval altijd door. Bij goed weer buiten in de speeltuin bij minder weer in het clubgebouw. Aanmelden van te voren is niet nodig. Ben je lid van de speeltuin dan is de bijdrage € 2,00 per middag per kind. Ben je geen lid van de speeltuin dan betaal je € 3,00 per middag per kind. Dit is inclusief de entree van de speeltuin en een bekertje drinken. IJsjes, drinken, koffie/thee is deze middagen ook verkrijgbaar. Hiervoor is een strippenkaart aan te schaffen bij de oppas van de speeltuin.

============================================================

Vanaf maandag 20 juli worden onze openingstijden weer verder verruimd!

We zijn dan iedere dag open van 13.30 tot 17.30 uur en dan gaan we ook op zaterdag weer open van 13.30 tot 17.00 uur

Verder blijft de maatregel maximaal 20 volwassenen aanwezig in de speeltuin gehandhaafd, maar zijn er voor het aantal kinderen die aanwezig mogen ziijn geen beperkingen meer.

Klik hier voor verdere informatie.

======================================================================

De Avond4daagse gaat dóór!

Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Daarom presenteren wij: Avond4daagse – Home Edition. Loop je dan de Avond4daagse in huis?! Nee, joh (of je moet een héél groot huis hebben). Maar je vertrekt wel vanaf je eigen huis en je maakt je eigen routes. Via de app van eRoutes. Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

Klik voor meer informatie op deze link http://www.speeltuindezonnebloem.nl/329896091

=================================================================================