Openingstijden Speeltuin de Zonnebloem

In de speeltuin staan veel verschillende speeltoestellen. Sommige speeltoestellen zijn ook toegankelijk voor kinderen in rolstoelen. De kinderen kunnen naar hartelust klimmen, klauteren, schommelen, glijden. Kortom een gezellige middag is gegarandeerd wanneer u met uw kinderen komt spelen in onze speeltuin.

 

Openingstijden

De speeltuin is vanaf 27 april tot en met de herfstvakantie bij mooi weer iedere doordeweeksedag geopend.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  15.30 uur – 17.30 uur

Woensdag                                                   13.30 uur – 17.30 uur

 

In de schoolvakanties is de speeltuin iedere doordeweekse dag open
van 13.30 uur tot 17.30 uur.

 

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de openingstijden aangepast worden. Zo is de speeltuin gesloten als het 26 graden of warmer is of wanneer het regent.

Buiten de normale openingstijden is het voor voor scholen en verenigingen mogelijk om de speeltuin te bezoeken. Dit moet dan wel op afspraak, U kunt gebruik maken van ons email-adres om een aanvraag te doen.

Entreeprijs speeltuin

Voor leden is de speeltuin gratis toegankelijk. Niet-leden betalen een entreeprijs. Dit is € 1,00 voor kinderen en ouders betalen €0,50 per persoon per keer.  

Versnaperingen

Tijdens de openingstijden van de speeltuin is ook het “snoephok” geopend. Bij de aanwezige oppas kunnen er snoepjes en ijsjes worden gekocht. Voor de ouders is er koffie en thee te koop.

 

Oppas

Het bestuur zorgt ervoor dat tijdens de openingstijden een oppas aanwezig is. De ouders blijven wel zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.