Openingstijden Speeltuin de Zonnebloem

Door de coronamaatregelen hebben we momenteel aangepaste openingstijden:

 
Vanaf maandag 12 april gaan we meer open en wel op
maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur en woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
In de meivakantie maandag t/m zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur.
We houden u op de hoogte als we helemaal via onze reguliere tijden open kunnen.
 

------------------------------------------------------------------------

In de speeltuin staan veel verschillende speeltoestellen. Sommige speeltoestellen zijn ook toegankelijk voor kinderen in rolstoelen. De kinderen kunnen naar hartelust klimmen, klauteren, schommelen, glijden. Kortom een gezellige middag is gegarandeerd wanneer u met uw kinderen komt spelen in onze speeltuin.

De openingstijden zijn:

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 17.30 uur.
Woensdag en vrijdag van 13.30 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag van 13.30 uur tot 17.00uur

Tijdens schoolvakanties is de speeltuin van 13.30 uur tot 17.30 uur geopend.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de openingstijden aangepast worden. Zo is de speeltuin gesloten als het 27 graden of warmer is of wanneer het regent.

Buiten de normale openingstijden is het voor voor scholen en verenigingen mogelijk om de speeltuin te bezoeken. Dit moet dan wel op afspraak, U kunt gebruik maken van ons email-adres om een aanvraag te doen.

Entreeprijs speeltuin

Voor leden is de speeltuin gratis toegankelijk. Niet-leden betalen een entreeprijs. Dit is € 1,00 voor kinderen en ouders betalen €0,50 per persoon per keer.  

Versnaperingen

Tijdens de openingstijden van de speeltuin is ook het “snoephok” geopend. Bij de aanwezige oppas kunnen er snoepjes en ijsjes worden gekocht. Voor de ouders is er koffie en thee te koop. Bij de snoepwinkel kan betaald worden met een strippenkaart. Hiermee voorkomen we veel contante betalingen. De strippenkaart ter waarde van € 2,50 of €5,00 kunt u aanschaffen door gepast te betalen bij de oppas. 

Oppas

Het bestuur zorgt ervoor dat tijdens de openingstijden een oppas aanwezig is. De ouders blijven wel zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.